Uneix-te a Amnistía Internacional

La teva ajuda fa possible que puguem renunciar a subvencions de governs i partits polítics, perquè la nostra independència està per sobre de tot. És gràcies a persones com tu que ens doneu suport econòmic que podem denunciar sense pressions de cap mena qualsevol violació dels drets humans. Gràcies per creure en un món més just.

Els camps marcats amb * són obligatoris.

VULL APORTAR icono hand

DADES PERSONALS icono datos

ADREÇA icono direccion

DADES BANCÀRIES icono cuenta

En enviar aquest formulari acceptes la política de privacitat *

comodo-secure

pig

Coneixes els avantatges fiscals de ser soci/a?

Per als 250€ primers de l’import total de donatius (a una o més entitats) la desgravació és del 80%. A partir d'aquesta xifra, el percentatge general és del 40%. Si en els darrers 3 anys has mantingut o augmentat l'aportació a l'organització, el percentatge de desgravació puja fins el 45% per premiar la teva fidelitat.

cartera

Altres mètodes de pagament

Si tens cap problema per fer la teva donació o vols informació sobre altres mètodes de pagament, truca'ns al 932093536 o escriu-nos a info@amnistiacatalunnya.org

ventana

Transparència, el nostre compromís

Els nostres comptes són públics i pots consultar-los a la nostra web. Amnistia Internacional Catalunya, amb NIF G60717485, està inscrita al registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 15747/B. Alhora, Amnistia Internacional Secció Espanyola, amb NIF G28667152, està inscrita al registre estatal d'associacions amb el número 22.729.